Salata si varza se spala si se toaca.
Ceapa se curata si se toaca marunt si se caleste in ulei pana cand devine aurie dupa care se adauga nucile taiate marunt.Dupa ce nucile s-au inmuiat se toarna vinul si se lasa la fiert cca.5 min.
Intr-n castron se pune salata si varza tocata peste care se adauga ingredientele de mai sus si se amesteca bine.
La sfarsit se adauga sosul Knorr Salad Dressing Grecesc preparat si cubulete de cascaval.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii