Curatam leguleme, le spalam si le lasam sa se scurga de apa.
Cartofii ii taiem cuburi si ii punem la fiert in apa cu sare.
Varza o taiem fasii subtiri, la fel morcovul , gulia , telina si ardeiul gras.
Ceapa o tocam marunt cu codite cu tot, iar ardeiul iute il taiem rotocoale.
Dupa ce cartofii au fiert, rasturnam apa de pe ei si ii punem peste lefumele taiate din vas.
Asezonam cu sare, apoi omogenizam.
Deasupta presaram mararul verde tocat marunt si adaugam uleiul de masline si zeama de lamaie.
Potrivim gustul salatei si o lasam sa se imbine aromele, apoi o putem servi.
Inlocuieste o masa de seara( cina) cu mult succes.
Pofta mare sa aveti !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii