Varza se spala; se taie in sferturi si se indeparteaza cotorul.
Se taie marunt sau patratele mai mari sau se rade pe razatoarea mare.
Se stropeste varza cu otetul si se presara cu sare.
Morcovii se curata de coaja, se spala si se rad pe razatoarea mare.
Se adauga verzei impreuna cu maioneza, ceapa,piperul si boabele de mustar.
Se amesteca bine si se decoreaza dupa gust.
Se poate servi imediat, dar este mai buna daca se lasa sa stea la rece 1-2 ore, amestecand-o din cand in cand, sa se patrunda mai bine de arome.
Pofta buna!
Numele de “coleslaw” sau” cole slaw “ vine din limba olandeza -“koolsla” si inseamna “ salata de varza”, fiind introdusa in America de emigrantii olandezi.
Exista multe variante ale acestei salate in care se adauga si alte ingrediente ca: varza rosie,ardei grasi,ceapa,telina,branza rasa,ananas sau mere.
Vinegreta pentru salata se poate prepara cu ulei si otet , mustar , maioneza sau chiar ketchup.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii