Se taie varza ca o fidea subtire si se pune intr-un bol.Nu se pune sare pe varza ca sa nu o inmoaie.
Se rade morcovul pe razatoarea cu gauri mari.
Ceapa se taie in solzi subtiri.Totul se adauga la varza.
Se face un sos din 2linguri maioneza,2linguri otet si 2 linguri de suc de lamaie, si se toarna peste salata.
Se amesteca bine ca sosul sa cuprinda totul se sareaza,pipareaza si se adauga si putin zahar la nevoie.
Se amesteca si se pastreaza la frigider ptr citeva ore.Se poate mentine pina la 2 zile in frigider fara sa lese apa.Este gustoasa asa sau ca garnitura la carne.Foarte gustoasa.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii