Salata de varza cu morcov

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 de varza mica
  • 1 morcov potrivit
  • 1ceapa rosie
  • 2linguri maioneza
  • 2 linguri otet 5%
  • 2linguri suc de lamaie
  • sare,piper

Mod de preparare

Se taie varza ca o fidea subtire si se pune intr-un bol.Nu se pune sare pe varza ca sa nu o inmoaie.

Se rade morcovul pe razatoarea cu gauri mari.

Ceapa se taie in solzi subtiri.Totul se adauga la varza.

Se face un sos din 2linguri maioneza,2linguri otet si 2 linguri de suc de lamaie, si se toarna peste salata.

Se amesteca bine ca sosul sa cuprinda totul se sareaza,pipareaza si se adauga si putin zahar la nevoie.

Se amesteca si se pastreaza la frigider ptr citeva ore.Se poate mentine pina la 2 zile in frigider fara sa lese apa.Este gustoasa asa sau ca garnitura la carne.Foarte gustoasa.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise