1. Fierbi cartofii in coaja si dupa ce s-au racit, ii cureti si ii tai cuburi, dupa care imediat ii stropesti cu ulei.
2. Varza, ardeii, castravetii, rosiile le vei curata si taia felioare subtiri.
3. Porumbul il scurgi de apa in care a stat conservat, il treci printr-un jet de apa rece si-l lasi sa se scurga bine.
4. Pui toate ingredientele intr-un bol incapator pe care-l dai la rece pana faci maioneza.
Pentru maioneza pregatesti asa:
1. Amesteci intai galbenusurile cu un praf de sare, apoi torni mustarul si putin cate putin uleiul.
2. Dupa ce a crescut maioneza, adaugi zeama de lamaie, potrivesti de sare si piper si la final subtiezi cu smantana.
3. Amesteci maioneza cu ingredientele din bol si ornezi cu albusul taiat cubulete, felioare de galbenus, ciuperci, rosii, ardei si verdeata.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii