Mai intai se coace vanata si ardeii grasi.Vanata dupa ce s-a copt se curata si se lasa la scurs.Ardeii se coc si ei si se curata.Se ia un castron mai mare in care se pregateste mai intai sosul din:zeama de la 1 lamaie(cine prefera poate folosi otet).ulei,sare si piper,se amesteca bine.Apoi se taie toate legumele cubulete,inclusiv telemeaua,se adauga in castron,se amesteca usor,apoi se pune patrunjelul proaspat tocat si se orneaza cu jumatati de masline.
Acesta salata am mancat-o in concediu in Bulgaria si a fost foarte gustoasa.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii