Oul se spală si se pune la fiert cu sare. Dupa ce fierbe, se lasa putin in apa rece, apoi se curata de coaja.
Oul, sunca si branza se taie cubulete sau fideluta si se pun intr-un castron.
Legumele si mararul se spala bine, castravetele si ceapa se curata.
Legumele se taie felii şi se pun in castron. De asemenea, se adauga mararul tocat, uleiul, zeama de lamaie şi sarea (daca e cazul). In cazul in care branza este mai sarata, puteti sa nu mai puneti sare.
Se amesteca bine si se lasa la rece 15 minute.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii