Orezul se spala si se pune intr-o cratita. Se adauga apa ca sa acopere orezul. Se pune la fiert la foc viu. Se adauga sarea si 2-3linguri de ulei. Se lasa la fiert fara sa se amestece pana ce apa a scazut aproape de tot. Focul se reduce la minim si pe deasupra orezului se pune o folie de aluminu si un capac. Dupa 10-15 cu o lingura se amesteca orezul, dar inainte se mai pune 1 lingura de ulei. Se mai lasa 15 min la foc minim si gata.
Salata, rosiile se spala si se taie dupa preferinta. Cartofii se fierb in apa fierbinte cu sare si se taie in cubulete mai grosute. Se amesteca fara sa se farame rosiile cu salata, cartofi, porumbul dulce si tonul (daca e al natural se scurge de apa), se adauga ulei de masline, zeama de la lamaie pt acrit si sare dupa gust.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii