Intr-un castron mare se pune conseva de ton scursa de apa,(daca folositi in ulei puneti cu totul).Feniculul se curata si se taie julien,la fel se procedeaza cu ardeii grasi care se curata in prealabil de cotoare si seminte.Se adauga fasolea verde si rosiile taiate in doua.Salata se spala si se sterge bine de apa,apoi se rupe in bucati mai mari.Se amesteca totul impreuna cu sare,ulei si piper dupa gust,putin otet si plicul de Knorr.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii