fasolea se fierbe timp de 10 minute,dupa care apa se arunca,fasolea se spala in mai multe ape reci si se pune din nou la fiert.In oala sub presiune se adauga fasolea,o ceapa,apa cat sa depaseasca cu 2 degete nivelul fasolei din oala.Se fierbe exact 10 minute.Se deschide capacul(numai dupa ce a fost evacuat aburul) si se verifica.fasolea trebuie sa fie bine fiarta dar boabele trebuie sa ramana intregi.Daca nu este fiarta,se continua fierbere,dar vom ave grija sa nu se inmoaie prea tare(nu mai este aspectuasa)Daca se foloseste un vas obisnuit se fiebe in mod clasic,urmarind insa periodic stadiul fierberii boabelor.
Se desfac conservele cu peste si se lasa sa se scurga de suc.Separat se toaca cealalt ceapa foarte marunt.Se adauga dresul de salata facut din otet indoit cu apa,,sare piper si ulei.Se amesteca bine apoi se lasa cam 10 minute la macerat.Se adauga ardeiul taiat cubulete,prazul taiat rondele fine si morcovul crud dat prin razatoare.Peste toate acestea sa rastoarna fasolea fierbinte.se amesteca usor.cand s-a racit se adauga pestele.se amesteca din nou foarte usor.Se orneaza cu bucatele de ardei,rondele de praz,etc.
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...
Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si deliciosReteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...
Mucenici moldovenestiDescopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...
Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii