Stoarcem bine tonul si il despartim pe lamele si le taiem cu grija. Taiem cu placa ondulata pentru un aspect mai frumos castravetele si ardeii copti, taiem sau rupem bucati mici salata si morcovul il aschiem lamele fine cu ustensila de curatat legume . Punem totul intr-un vas mai mare si omogenizam.
Separat intr-un bol mic pregatim dressingul amestecand putina sare cu ulei si otel balsamic in cantitatile date, daca faceti portie mai mare ajustati cantitatile. Turnam peste si amestecam incet cu o spatula. Am aranjat apoi salata intr-un vas mai mic si am garnisit-o cu 2 rondele de paine prajita.
A fost o cina excelenta, plina de aroma gust si culoare. Promit sa revin si cu alte retete .
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii