Se scurge tonul de ulei, ciupercile si porumbul la fel. Ciupercile se scot din cutie, se taie marunt, se scurg si se pun intr-un castron. Peste ele se pune conserva de ton, iar peste ea porumbul boabe. Apoi se taie castravetii ca la salata de boeuf, se scurg si se pun in castron, am amestecat, iar eu am mai pus o conserva de ton maruntit (deci am pus 2 conserve nu una ca in poza). Se amesteca apoi cu maioneza, se pune pe un platou si se orneaza.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii