Fasolea se lasa la inmuiat peste noapte, dupa care se fierbe bine in apa proaspata, si se trece sub jet de apa rece.
Tonul se scurge.
Se taie ceapa rondele.
Busuiocul se taie fasii.
Se toaca usturoiul.
Se amesteca fasolea cu ceapa, busuioc, ton si usturoi.
Se sareaza si se pipereaza.
Se pune uleiul de masline sau se adauga sosul knor dupa preferinte.
Se lasa sa se marineze 60 min., inainte de servire.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii