Pieptul de pui se taie cubulete , se prajeste in unt la tigaie la foc iute se adauga condimentele(cimbru, rozmarin) dupa care se scoate si se pune pe hartie absorbanta pentru a se indeparta surplusul de grasime. Se taie salata, castraveti, ardei si rosiile cubulete, ceapa julien, ouale se taie in jumatate sau se pot lasa intregi(daca nu avem oua de prepelta se toate si cu oua normale taiate in 4), sunca se taie in feliute de ½ de centimentru, se adauga caperele, se rupe branza in bucati potrivite. Se amesteca bine toate ingredientele se adauga dressing-ul si se poate servi.
Design: Frunze de salata verde creata.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii