Telina se rade prin razatoarea cu gauri mari ca sa rezulte felioare cat mai lungi,sau se taie,in forma de chibrit (julienne).Se presara 1/2 lingurita sare si se stropeste cu o lingura cu zeama de lamaie.Se amesteca si se lasa 1 ora sa se inmoaie.Merele curatate de coaja se rad prin razatoarea cu gauri mari.Telina si merele se amesteca cu maioneza numai in momentul servirii.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii