Cartoful fiert, morcovul si castravetele le-am dat prin razatoarea mica. Cascavalul, ardeiul, ridichile si sunca de Praga le-am taiat feliute scurte si subtiri.
Am adaugat sarea, piperul, maioneza si iaurtul si am amestecat.
Viespile le-am facut asa: am taiat in 3, 4 masline (2 verzi si 2 negre), apoi la celelalte 2 masline verzi le-am taiat doar un capacel - astea au format capul viespilor.
Am asamblat corpul viespilor pe scobitori asa: negru-verde-negru-verde-negru. Apoi am pus capsorul si am infipt betisoarele de tulpina de marar dupa ce am facut doua orificii minuscule cu acul. Din bucatele triunghiulare de castravete am facut aripile si le-am bagat intre doua cerculete de masline.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii