1. Boabele de struguri se spala, se taie in doua; se scot samburii si boabele se pun intr-o salatiera.
2. Perele se spala, se curata de coaja, se taie in patru si se scoate casuta cu samburi; se taie felii subtiri, care se adauga in salatiera.
3. Salata creata rosie se spala frunza cu frunza si se zvanta cu un servet. Se pun deoparte 8 frunze mari, iar restul se rupe bucati mici, care se adauga in salatiera impreuna cu sunca de pui, taiata fasii lungi si subtiri.
4. Prepararea sosului: Se amesteca uleiul, otetul de mere, nectarul de pere, sarea si piperul alb. Se bate totul cu un tel, dupa care se stropeste salata cu intreaga cantitate.
5. Se lasa 15 minute, ca sa se patrunda, dupa care se serveste in cupe. In fiecare cupa se asaza cate o frunza de salata creata rosie, apoi se pune preparatul. Deasupra se presara fistic, curatat si zdrobit usor, si cuburi mici, din branza de capra.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii