- Se pun ciupercile la fiert cu apa rece, un praf de sare si laptele dulce.
- Salata se curata, se spala la jet de apa rece, se rupe bucatele si se pune in salatiera. Se pune varza taiata cat mai subtire (fideluta), castravetele, morcovul si telina care se dau pe razatoarea mica.
- Ceapa, mararul, patrunjelul se pun in salata tocate marunt.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline.
- Se pun ciupercile taiate subtiri sau dupa preferinte. Se adauga smantana, sare, piper praf si otet balsamic dupa gust.
- Dupa ce salata se amesteca se orneaza cu ou fiert taiat rondele, feliute de rosii si capsuni.
Se serveste dupa cum aveti placerea.
Se adauga si un pic de suflet.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii