Spalati morcovii,curatati coaja si taiati pe lungime fisii subtiri. Intr-o cratita cu apa fierbinte, fierbeti morcovii timp de 5 minute, curatati si spalati si sparanghelul. Il fiebeti si pe acesta in aceeasi apa. Faramitati painea in blender cu usturoiul, masline, oregano si un fir de ulei, dupa care le prajiti intr-o tigaie antiaderenta. Condimentati verdurile cu sucul de lamiie, uleiul, sare, piper, iar la sfarsit adaugati painea prajita.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii