Se fierb tare cartofii noi, se lasa sa se raceasca. Eu ii spal cu peria de vase si nu-i mai curat de coaja.
Se curata sparanghelul verde pe jumatatea inferioara, se taie in doua. Se fierb atat varfurile cat si cozile.
Se pregateste sosul de salata din otet, zeama de lamaie, uleiul de masline.
Ridichile se curata si taie rondele.
Se pregatesc 4 farfurii si se impart pe ele varfurile de sparanghel si cate 2 frunze de salata pe fiecare. Se stropeste cu putin sos de salata.
Cozile de sparanghel se taie bucatele de cca 2 cm si se amesteca cu ridichile. Se adauga cartofii taiati felii subtiri si verdeata taiata marunt, se asezoneaza si se imparte pe frunzele de salata de pe fiecare farfurie.
Recomandare: in locul uleiului de masline se poate folosi ulei de dovleac.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii