1. Pui la fiert o oala cu apa si putina sare.
2. Alegi si cureti spanacul, il speli in mai multe ape si il oparesti 1 - 2 minute in apa clocotita. Il lasi sa se scurga si il tai nu prea marunt.
3. Pui ulei, otet sare dupa gust, amesteci, rastorni salata intr-un castron si o ornezi cu oul fiert tare, taiat in sferturi.
SFATURI!!!!!
In loc de otet poti sa folosesti zeama de lamaie.
Salata e potrivita si pt cei suferinzi de diabet, caz in care folosesti 1/2 ou .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii