Se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajeste slanina pe ambele parti pana devine crocanta. Se scoate si se lasa sa se scurga pe servet absorbant, se faramiteaza apoi si se dau deoparte; Se bat ouale si se condimenteaza cu sare si piper, se pun in tigaie si se prajesc pana se umfla, se intoarce omleta pe partea cealalta si se mai prajeste pana ce s-a intarit. Se scoate omleta pe o farfurie si se taie felii subtiri; se amesteca uleiul de masline cu zaharul, otetul, sarea si piperul, pana cand se obtine un sos de salata legat; Se spala spanacul, se indeparteaza coditele mari si se zvanta, frunzele mari se rup bucati; Se curata si spala ciupercile si ceapa verde, se spala si se taie felii; Se pun spanacul, ciupercile si ceapa imtr-un castron, deasupra se presara omleta feliata si slanina, apoi se toarna sosul peste salata si se amesteca bine.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii