Se spala bine spanacul, coditele se rup si se arunca, frunzele se rup cu mana daca sunt prea mari.
Tulpinile de telina si frunzele se taie marunt. Frunzele se lasa deoparte, restul se pune peste spanac.
Branza se taie cubulete si se pune si ea in salatiera.
Miejii de nuca se taie cu cutitul sau se zdobesc cu fundul unei cani, jumatate se pun in vas, jumatate se patreaza deoparte.
Se toarna in salatiera putin ulei de masline, piper si putina zeama de lamaie si se amesteca totul bine.
Din jumatatea de pepene (fara samburi) se scot cu o lingurita pariziana forme care se asaza peste salata ca in imagine.
Procedura se repeta si pentru avocado, peste care se stoarce imediat zeama de lamaie sa nu se innegreasca.
La sfarsit se presara peste salata frunzele de telina si miejii de nuca ramasi.
Salata arata foarte bine si e si mai racoritoare cu un pepene intreg, in loc de jumatate, dar asta depinde si de gustul fiecaruia.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii