Salata de spanac crud a la Tradaro

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • * 700 g spanac crud
  • * 2 castraveti de marime medie
  • * 2 fire de ceapa verde
  • * 2 linguri patrunjel verde
  • * 1 rosie
  • * 1 mar
  • * 100 g branza de vaci proaspata
  • * 2 linguri smantana
  • * 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean
  • * 3 linguri ulei de masline
  • * 3 linguri de apa
  • * 2 linguri otet balsamic
  • * sare
  • * piper praf

Mod de preparare

- Spanacul se curata se spala cu apa rece, se rupe cat mai marunt si se pune in salatiera.

- Castravetii se dau pe razatoarea mica, iar marul pe razatoarea mare. Ceapa si patrunjelul se toaca marunt.

- Branza de vaci se amesteca cu smantana si otetul balsamic.

- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Mediteranean care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, se pune sare, piper praf dupa gust si se amesteca ingredientele in salatiera.

Se orneaza cu feliute de rosii.

Se serveste dupa preferinte.

Se adauga si un pic de suflet.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise