Somonul se taie in felii subtiri. Peste se pune coriandru, castravetele tocat marunt, si arpagicul. Sucul de la lamai se toarna peste somon. Se adauga uleiul de masline. Se tin la frigider 3 ore.
Ouale de prepelita se fierb 7 minute si apoi se curata de coji.
In smantana se pune sare, piper si arpagic. In momentul servirii platoul este decorat cu oua de prepelita si castravete taiate rondele. Langa somon se pun cateva linguri de smantana sau dupa preferinte preparam sosul knorr salad dressing.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii