Salata de sfecla rosie cu tahina- reteta araba

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 Kg sfecla rosie
  • 1/2 ceasca sos tahina
  • 1/2 ceasca suc de lamiie
  • 1/2 ceasca iaurtsare
  • 1 ceapa tocata fin

Mod de preparare

Sfecla rosie se foerbe in apa cu sare ,se curata de coaja si se taie cuburi.

Ceapa se marineaza in suc de lamiie si sare.

Se amesteca ceapa,iaurtul si tahina (daca e prea groasa se adauga 2 linguri de apa)

Se amesteca totul cu sfecla.

Se pune intr-un vas de salata si se presara deasupra patrunjelul tocat

.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise