Sfecla se spala bine si se pune la fiert . Cand este fiarta, se scoate din apa si se lasa sa se raceasca bine. Dupa ce s-a racit, se curata coaja si se da pe razatoarea mica. Hreanul se curata de coaja, se spala si se da si el pe razatoarea mica. Se amesteca hreanul cu sfecla , se adauga sare, ulei si otet , se amesteca bine si poate fi consumata alaturi de fripturi.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii