Sfecla se spala,se curata de coaja, se da pe razatoare si se presara cu sare dupa gust si semintele de chimen zdrobite (pisate). Pentru a se zdrobi (pisa) mai bine, semintele de chimen se vor incalzi putin pe foc. Sosul se prepara din apa, otet de mere, miere de albine dupa gust si se toarna peste sfecla. Se serveste rece dupa 2-3 ore.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii