Sfecla se spala bine si se pune la fiert cu apa rece.
Se fierbe 2 ore, pana cand furculita patrunde usor in ea.
Se curata de coaja, se taie felii subtiri sau se da pe razatoae si se pune intr-un castron adanc.
Se sareaza dupa gust, se stropeste cu ulei si se parfumeaza cu chimen pisat.
Cand sfecla s-a racit bine, se amesteca cu o furculita compozitia, apoi se lasa la rece.
Se serveste rece si este buna si de pe o zi pe alta.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii