Sfecla se curata de radacini si pamant, se spala, apoi se pune la fiert in apa cu sare sau se pune pe tava aragazului si se da la cuptor. Sfecla se pregateste mai repede fiarta in apa (in 1-2 ore) insa coapta la cuptor iese mult mai colorata si mai gustoasa. Indiferent cum este gatita, se incearca sfecla cu furculita pentru a afla daca este patrunsa. Cand furculita intra pana la capat in sfecla, aceasta este gata. Se curata sfecla de coaja, apoi se taie felii sau se da pe razatoarea mare. Salata de sfecla rosie se obtine amestecand sfecla cu otet, sare, ulei si hrean ras sau pasta de hrean din comert.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii