Se ia sfecla si se curata bine sub jet de apa, apoi se pune la fiert, se fierbe circa 1-2h, se incearca cu o furculita cand aceasta patrunde usor in sfecla inseamna ca este fiarta.
Se lasa sa se raceasca sii se curata de coaja,se taie felii sau se da pe razatoare.
Eu am ales sa o dau pe razatoare, insa trebuie rasa mare, apoi am pus hreanul, sarea, uleiul si otetul peste si le-am amestecat bine.
Se poate servi la fripturi, dar si la mancaruri de post si se poate tine la frigider intr-o caserola cateva zile pana la o saptamana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii