Se despica in doua scrumbia, se inlatura oasele si apoi se taie in felii transversale. Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit si apoi se curate si se taie felii subtiri si rotunde. Castravetii se taie si ei felii subtiri si se asaza alaturi de scrumbii si cartofi. Ceapa se taie rondele si apoi se opareste putin pentru a-i atenua iuteala. Se pregateste apoi un sos din otet, putin ulei, mustar, zahar si sare care se toarna intr-un castron mai adanc. Peste acest sos se asaza straturi de cartofi, ceapa, scrumbii si castraveti si se amesteca astfel incat sa se patrunda bine. Atentie insa cand amestecati salata sa nu zdrobiti cartofii si scrumbiile. Se adauga apoi ouale fierte taiate si ele felii. Se garniseste cu frunze de patrunjel proaspat si se consuma imediat.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii