Scrumbia se eviscereaza,se spala,se curata de pielita,se dezoseaza si se lasa la desarat cca 25-30 minute(se poate in apa sau lapte, la temperatura camerei);
Dupa desarare,se scot,se scurg bine si se taie in bucati potrivite,dupa care se pun intr-un bol de salata;
Cartofii se spala bine,se pun la fiert,in coaja,in apa cu putina sare,iar dupa fierbere,se lasa la racit,se curata si se taie cuburi mai mari,adaugandu-se peste scrumbie;
Ceapa se taie felii subtiri sau rondele,se adauga peste cartofi si se asezoneaza,dupa gust;
Separat se pregateste un dressing din otet,ulei,patrunjelul taiat fin,sare si se pune peste restul ingredientelor amestecand usor pana la omogenizare.
Pentru gust se pot adauga masline,intregi sau fara samburi.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii