Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Salata de ruccola cu piersici, prosciutto si Grana Padano

Ingrediente

  • * 1 conserva (800 gr) piersici, scurse
  • * 150 gr ruccola
  • * 2 linguri ulei de masline cu aroma de lamaie
  • * 1 lingurita miere
  • * 4 felii subtiri de prosciutto, rupte in bucati
  • * 2 linguri samburi de pin, usor prajiti
  • * 50 gr Grana Padano, ras

Mod de preparare

1. Se incinge o tigaie tip gratar la foc potrivit.Se aseaza caisele in tigaie si se prajesc cateva minute pana cand s-au rumenit uosr.

2. Intr-un vas, se pun frunzele de ruccola.Se adauga caisele prajite apoi feliate gros.Se amesteca usor.Se stropeste totul cu 1 lingura ulei de masline si 1 lingurita miere.Se amesteca si se rastoarna intr-o farfurie de servire.Se aseaza deasupra feliile de prosciutto.Se amesteca usor iar in final se presara salata cu samburii de pin, 1 lingura ulei de masline ramas si Grana Padano.

http://lauradfood2.blogspot.com/

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise