1. Se spala si se taie rosiile in rondele subtiri. Se scurge branza de zer (ii mentine prospetimea). Se taie rondele mozzarella.
2. Se asaza mozzarella si feliile de rosii in randuri alternative pe platou.
3. Se spala frunzele de busuioc si se presara deasupra rosiilor si a branzei mozzarella la intervale egale.
4. Se picura uleiul de masline peste salata, se condimenteaza cu sare si piper si se serveste cu paine ciabatta calda!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii