Salata de rosii cu paste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • rosii 1kg
  • paste mici fierte 150g
  • ceapa verde 1 legatura
  • patrunjel 1 legatura
  • busuioc citeva frunze
  • menta citeve frunze
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • aceto sau otet mere
  • o lingurita rasa de mustar clasic sau dijon

Mod de preparare

Mod de preparare: Rosiile se curata si se taie in bucati. Se pun in castron si se amesteca cu sare cu mana prin stoarcere usoara. Se adauga mustarul, uleiul, piperul si aceto. Se amesteca iar. Se taie marunt ceapa verde patrunjelul, menta si busuiocul. Se adauga si se amesteca.

Acum este o cantitate mare de suc. Adaugam pastele fierte si scurse foarte bine.Daca verti sa le clatiti sa o facti cu apa fierbinte. Este esential sa traga sosul de la rosii. Se amesteca si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise