Lamaia, menta, coriandrul sunt ingredientele care dau o aroma aparte acestei salate. Este o salata foarte versatila, fiindca poti inlocui verdeturile, dand frau liber imaginatiei, cu altele. De pilda, poti folosi busuioc si rozmarin, cu un strop de ustroi. Si cu doar cateva alimente din bucatarie, alaturi de o chifla proaspata, facuta in casa, ti-ai pregatit o gustare sanatoasa si saraca-n calorii, daca si aspectul asta este unul care pentru tine conteaza. Deci ai impuscat doi iepuri dintr-un foc!
Ceapa verde, menta si coriandrul le toci marunt, rosiile le tai rondele. Se pun toate intr-un castron si se amesteca cu zeama de lamaie si varful de sare. Se mananca pe loc, cat este proaspata si poti pastra cateva frunze intregi de menta pentru a decora salata atunci cand e pusa-n farfurii.
Ca un mic pont din ciclul "Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma", daca iti ramane un surplus de salata, o poti folosi ca umplutura pentru o omleta. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii