Rosiile se curata si se taie in bucati nu prea mici. Eu prefer rosii de mai multe dimensiuni, culori. Se pun in castron si se amesteca cu sare cu mana prin stoarcere usoara. Se adauga uleiul, piperul si aceto. Se amesteca iar. Se taie marunt ceapa verde patrunjelul si busuiocul. Se adauga si se amesteca.
Acum ar trebui sa fie o cantitate mare de suc. Adaugam fasolea veche fiarta si scursa foarte bine. Se amesteca si se serveste.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii