Se curata ceapa, cele mai mari se taie in doua si se calesc in untdelemn. Vinul rosu, foaia de dafin, cuisoara, sarea, piperul si zaharul se pun pe flacara mica si se lasa zece minute sa mijoteasca.
Se clatesc rosiile, se taie in felii de circa 1 cm si se pun pe un platou. Se sareaza, se pipereaza. Se adauga otet peste ceapa si se toarna totul peste rosii.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii