Se presara cuburile de vinete cu sare pt a elimina sucurile amare.Intre timp se fierb pastele, se clatesc sub jet de apa rece si se scurg bine.Se pun pastele intr-un castron mare.
Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie mare si se prajesc fasiile de pui 5 minute sau pana sunt gata.Se pune puiul pe o farfurie si se lasa deoparte.
Se adauga inca 2 linguri de ulei in tigaie si se prajesc ceapa, usturoiul, telina, ardeiul rosu, sovarvul si busuiocul 3 minute, amestecand din cand in cand.Se adauga vinetele si se prajesc 3 minute.
Se pun in tigaie dovleceii, rosiile, apa si vinul si se fierb la foc mic 10 minute sau pana cand legumele sunt moi.Intre timp se amesteca restul de ulei de masline cu otetul, mustarul si patrunjelul.
Se amesteca legumele cu pastele, puiul si sosul, apoi se acopera si se lasa la rece 2 ore sau peste noapte.Se scoate salata pe un platou mare de lemn, se presara cu branza feta si masline si se serveste cu paine ciabatta.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii