Salata se rupe sau se taie in feliute subtiri si rosiile se taie cubulete, castravetii de taie si ei tot cubulete. Pieptul de pui se rupe in fasii, se aleg trei castroane si se pune pe rand: salata, rosiile, castravetii, crutoanele, branza.
Se condimenteaza cu putina sare, oregano si busuioc si atunci cand se serveste se pune peste cate o lingura de smantana si putin ulei de masline. Se va amesteca numai atunci cand se mananca de cel care mananca, astfel incat crutoanele sa nu se inmoaie.
Dupa preferinta se mai poate introduce in reteta boabe de porumb, ceapa verde etc.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii