Intr-un borcan de 500 ml se amesteca bine (shake) o lingura ulei, o lingurita otzet, dressing grecesc Knorr si daca mai e nevoie, sare si piper alb macinat. Se adauga maslinele, se amesteca din nou si se lasa deoparte (pot fi lasate cateva ore la frigider). Se toaca pieptul de pui fiert si racit, salata, rosiile, castravetii, ceapa verde si se pun intr-un castron destul de mare. Se adauga porumbul, maslinele si dressingul si se amesteca bine. Cine doreste poate adauga si branza taiata cuburi. Pentru a fi mai savuroasa, salata se lasa 15 minute, sa se amestece aromele. Merge grozav cu paine prajita sau alaturi de cartofi noi copti cu marar tocat. Aceasta salata e cea mai buna alegere pentru vara, fiind usoara, delicioasa si hranitoare. Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii