Crocante, proaspete si satioase,in aceasta primavara salatele colorate sunt meniul meu preferat.
Va propun o salata ce contine diferite substante minerale, proteine si vitamine care nu incarca excesiv stomacul.
1. Pieptul de pui asezonat cu sare si piper se frige in tigaia incinsa stropita cu putin ulei de masline. Se taie cubulete.
2. Ceapa rosie taiata se amesteca cu putina zeama de lamaie si patrunjel,pentru a scapa de mirosul puternic.
3. Intr-un bol mare se adauga toate ingredientele si le asezonam(daca mai este nevoie).
4. Iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat,verdeturile,uleiul de masline,piperul si zeama de lamaie, dupa gust. Se obtine un dressing aromat si delicios care se toarna peste salata.
Servim cu crutoane.
Salata este spectaculoasa! :)
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii