Crocante, proaspete si satioase,in aceasta primavara salatele colorate sunt meniul meu preferat.
Va propun o salata ce contine diferite substante minerale, proteine si vitamine care nu incarca excesiv stomacul.
1. Pieptul de pui asezonat cu sare si piper se frige in tigaia incinsa stropita cu putin ulei de masline. Se taie cubulete.
2. Ceapa rosie taiata se amesteca cu putina zeama de lamaie si patrunjel,pentru a scapa de mirosul puternic.
3. Intr-un bol mare se adauga toate ingredientele si le asezonam(daca mai este nevoie).
4. Iaurtul se amesteca cu usturoiul pisat,verdeturile,uleiul de masline,piperul si zeama de lamaie, dupa gust. Se obtine un dressing aromat si delicios care se toarna peste salata.
Servim cu crutoane.
Salata este spectaculoasa! :)
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii