1. Speli bine sfecla si le dai la cuptor pentru o ora
2. Fierbi sau frigi pieptul de pui si apoi tai carenea bucati nu prea mici
3. Cureti sfecla si le tai cubulete iar grepfrutul il cureti de coaja si pielite si-l tai bucatele
4. Pregatesti maioneza dintr-un galbenus crud si unul fiert si ulei.Dupa ce s-a unflat ii pui zeama de lamaie , un praf de sare si smantana.Adaugi maioneza peste carne, sfecla, amesteci si o asezi pe un platou.
5. Ornezi cu albusul pe care il poti taia in diferite feluri asa cum te conduce imaginatia
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii