Se fierbe carnea de pui cu putina sare si se lasa la racit.
Se rad mocovii si telina si se stropesc cu putina zeama de lamaie.
Cand puiul este rece se taie cubulete si se amesteca cu morcovii si telina, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se prepara un dresing din : smantana si compot de piersici.
Amestecul astfel preparat se aseaza in jumatatile de piersici din compot.
Se serverste ca aperitiv.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii