Se spala carnea si se pune la fiert.
Se spala carnea si se pune la fiert.
Legumele se curata si se fierb la foc potrivit.
Cartofii se fierb separat, in coaja.
Dupa fierbere, se toaca totul marunt carnea si legumele, inclusiv gogosarii si castravetii (care trebuiesc bine scursi de zeama).
Se adauga mazarea si maslinele.
Se sareaza si se potriveste de gust cu mustar.
La sfarsit se adauga maioneza si se incorporeaza in totalitate.
Se da forma dorita, se decoreaza si se pastreaza la rece.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii