Se calesc bucatile de pui si ceapa in uleiul de masline pina se rumenesc usor pe toate partile . Se aduga vinul, 2 cesti de apa, se acopera cratita si se fierbe inabusit 35 min. Se aduga cartifii si putin apa si se mai fierbe 15 min. Se aduaga dovleceii, iarba grasa, rosiile , sare , piperul si se scutura usor cratita pentru ase amesteca ingredinetele cu piper. Se firebe inabusit 25-30 min pina se obtine un sos gros. salata se serveste calda sau rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii