1. Se fierbe pieptul de pui, dupa racire se toaca marunt.
2. Se fierb in apa cu condimente ciupercile tocate.
3. Se marunteste ananasul din compot si portocala.Daca ananasul este crud nu trebuie fiert, deoarece fiind dulce si copt bine se poate folosi ca atare.
4. Se amesteca pieptul maruntit cu ciupercile, se adauga ananasul, portocala, patrunjelul verde tocat marunt, maioneza, smantana, iaurtul, se mesteca totul si se da gust cu sare si piper. Daca considerati ca este nevoie, se mai poate adauga maioneza si/sau smantana dupa gust.
Se aseaza intrun bol si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii