Salata de pui cu ananas

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 kg piept de pui dezosat
  • 1 cutie compot de ananas (450g) slab indulcit sau un ananas crud
  • 450g ciuperci
  • 1 portocala (300g)
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 4 linguri maioneza
  • 4 linguri smantana
  • 4 linguri iaurt
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

1. Se fierbe pieptul de pui, dupa racire se toaca marunt.

2. Se fierb in apa cu condimente ciupercile tocate.

3. Se marunteste ananasul din compot si portocala.Daca ananasul este crud nu trebuie fiert, deoarece fiind dulce si copt bine se poate folosi ca atare.

4. Se amesteca pieptul maruntit cu ciupercile, se adauga ananasul, portocala, patrunjelul verde tocat marunt, maioneza, smantana, iaurtul, se mesteca totul si se da gust cu sare si piper. Daca considerati ca este nevoie, se mai poate adauga maioneza si/sau smantana dupa gust.

Se aseaza intrun bol si se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise