Se curata ananasul de coaja si se indeparteaza miezul dupa care se taie in rondele si apoi in cubulete mici. Se curata maslinele de samburi sau se folosesc masline fara samburi. Se taie ardeiul capia in cubulete marunte. Se taie trei felii de cascaval in cubulete marunte sau se foloseste un mix de branzeturi. Se pregateste pieptul de pui pentru gratar asezonandu-se cu vegeta si boia dulce sau cu condimente pentru carne de pui, dupa care se taie in bucatele mai mici. Se unge tava grill cu putin ulei de masline si se face puiul la gratar. Ulterior, intr-un recipient mai mare se adauga toate ingredientele in straturi alternative. Se pastreaza la frigider jumatate de ora inainte de servire.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii