SALATA DE PUI, BRANZA SI SPANAC

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui;
  • 1/2 kg spanac;
  • 3 rosii;
  • 2 castraveti;
  • 1 legatura ceapa verde;
  • 1 felie telemea uscata;
  • 2 oua fierte tari;
  • 1 legatura de patrunjel sau marar;
  • sare,ulei masline,otet de mere.

Mod de preparare

Pieptul de pui se spala,se curata,se pune la fiert in apa cu sare,avand grija sa il spumuim din cand in cand;

Spanacul se curata si se spala frunza cu frunza, foarte bine,se indeparteaza nervurile si se taie fideluta;

Rosiile si castravetii se spala si se taie felii(daca preferati castravetii ii puteti curata de coaja,pentru cei cu probleme gastrice), ceapa se toaca si toate ingredientele se amesteca cu spanacul;

Dupa ce a fiert si racit pieptul de pui se dezoseaza,se taie/rupe bucati mici si se adauga peste legume;

Ouale se taie felii si telemeaua se rade prin razatoarea mare si se adauga peste legume;

Separat se face un dresing din sare,ulei masline,otet mere,marar sau patrunjel care se toarna peste salata inainte de a o servi.

Sfat: zeama in care a fiert pieptul de pui poate fi folosita la alte preparate(supa,pilaf,etc).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise